Behangwerken

De beste ervaring en kwaliteit

Naast onze ettelijke jaren ervaring als schilder, zijn we ook gespecialiseerd in behangwerken. Hierdoor slagen we er bij DLM Schilderwerken telkens in om kwalitatief behangwerk op maat te leveren. Voor elk type behangwerk moet je bij ons zijn. Of het nu gaat over een plafond of muur te behangen, DLM Schilderwerken doet het allemaal. Ook bij onze behangwerken hechten we veel belang aan de wensen van onze klant. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek om jouw noden en wensen te ontdekken. Zo werken we samen naar het behangwerk dat jij wil.

Behangen

Bij behangen is het cruciaal dat je de werken van begin tot einde correct en kwalitatief uitvoert. Dit wil zeggen dat een ervaren behanger begint met het schuren en plamuren van de oppervlakte die behangen zal worden. Dat dient om alle oneffenheden en gaatjes weg te werken. Hierna wordt er een laag primer geplaats op de te behangen oppervlakte, want dat zorgt voor de nodige hechting. Dan is het pas tijd voor het behangpapier zelf. Afhankelijk van het type behang, moet deze op een specifieke manier gekleefd worden. Eens het behang hangt, wordt er een eindlaag voorzien worden. Deze zorgt voor een mooi en kwalitatief eindresultaat dat jaren meegaat. Deze kwaliteit en correcte uitvoering kan DLM Schilderwerken, dankzij hun ettelijke jaren ervaring, garanderen.

Ruim assortiment

Dankzij ons ruim assortiment aan behangpapier, hebben we voor iedereen wat. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld vinylbehang, papierenbehang, textielbehang, … Het perfecte behangpapier vinden is zeer belangrijk. Eerst en vooral omdat elk type behangpapier een volledig andere uitstraling heeft. Ten tweede omdat niet elk type behangpapier overal past. We gaan samen met jou bekijken wat jij wil, wat mogelijk is en wat mooi is in de gewenste ruimte. Zo kiezen we samen het behangpapier van jouw dromen uit en behangen we met de nodige expertise.

Behangpapieren

Galerij

Hoe gaan we bij DLM schilderwerken te werk?

  • Eerste kennismakingsgesprek om het werk te bespreken. 
  • Eerste voorstel uitwerken.
  • Eerste voorstel bespreken.
  • Bijsturen waar nodig. 
  • Moment voor de werken vastleggen. 
  • Prijs bepalen. 
  • Aanvang van de werken. 
  • Uitvoering van de werken. 
  • Oplevering van de werken.