afwerking plinten

Overige diensten

Kleine gyprocwerken

Naast schilder- en behangwerken kunnen we ook kleine gyprocwerken uitvoeren voor onze klanten. Het kan bijvoorbeeld gaan over een valse muur plaatsen, voorzetwand zetten of vals plafond installeren. Gyproc is namelijk een heel veelzijdig product dat de beste oplossing is voor vele situaties. Net zoals bij al onze andere werken dragen we ook bij gyprocwerken kwaliteit hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de kleine gyprocwerken voor behang- en schilderwerken ook voor onze klanten in orde brengen en dan verder de nodige schilder- of behangwerken uitvoeren.

Gyproc werken

Advies

Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij ook advies op maat aanbieden aan onze klanten. Dit gaat in zijn werk door bij jou langs te komen en de ruimte, meubels, … waar je werken wil laten doen, samen te bekijken. Dan stellen we je wensen en noden vast. Op basis hiervan geven we advies over wat mogelijk is. Zo kunnen we samen het juiste materiaal, de juiste techniek, juiste moment om de werken uit te voeren, … kiezen. Om zo tot het jouw droomresultaat te komen!

Stucdeco

Bij elke type werk dat je uitvoert, is een correcte en kwalitatieve afwerking van cruciaal belang. Om voor de beste afwerking te zorgen, gebruiken wij Stucdeco. Stucdeco is een specifiek type pleisterkalk dat perfect is voor de afwerking van muren, vloeren en meer. Het draagt ook veel voordelen met zich mee zoals milieuvriendelijk, slijtvast en onderhoudsarm zijn. Dankzij de vele voordelen en de prachtige afwerking dat het levert, werken wij bij DLM Schilderwerken bijna exclusief met Stucdeco.

techniek toilet

Italiaanse techniek

Wanneer het gaat om het afwerken van muren, is het belangrijk om voor de beste kwaliteit en afwerking te gaan. Om dit te bereiken, maken wij bij DLM Schilderwerken o.a. gebruik van Italiaanse techniek. Italiaanse techniek heeft zichzelf bewezen als een van de beste afwerkmethode in de afgelopen decennia. Zo heb je veel keuzes zoals metallic afwerking. Het resultaat is een mooi oppervlak dat er professioneel uit ziet en daardoor de uitstraling van de woning verbetert.

Bij DLM Schilderwerken hechten we veel belang aan voortdurende professionele ontwikkeling en volgt regelmatig opleidingen om zijn vaardigheden verder te verfijnen. Deze techniek, die zich in de afgelopen decennia heeft bewezen als een van de beste afwerkmethode. Door gebruik te maken van deze Italiaanse techniek kan Elemej zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking van muren, waardoor de uitstraling van een woning aanzienlijk verbetert. Het resultaat is een prachtig oppervlak dat een professionele uitstraling heeft en bijdraagt aan de esthetiek van elke ruimte.

Keukens en inbouwkasten

Bij DLM Schilderwerken kan je ook terecht voor het laten schilderen van je keuken, kasten of andere meubilair. Zo zien je meubels er weer als nieuw uit!

Galerij

Hoe gaan we bij DLM schilderwerken te werk?

  • Eerste kennismakingsgesprek om het werk te bespreken. 
  • Eerste voorstel uitwerken.
  • Eerste voorstel bespreken.
  • Bijsturen waar nodig. 
  • Moment voor de werken vastleggen. 
  • Prijs bepalen. 
  • Aanvang van de werken. 
  • Uitvoering van de werken. 
  • Oplevering van de werken.