schilderen

Italiaanse techniek

Italiaanse techniek

Wanneer het gaat om het afwerken van muren, is het belangrijk om voor de beste kwaliteit en afwerking te gaan. Om dit te bereiken, maken wij bij DLM Schilderwerken o.a. gebruik van Italiaanse techniek. Italiaanse techniek heeft zichzelf bewezen als een van de beste afwerkmethode in de afgelopen decennia. Zo heb je veel keuzes zoals metallic afwerking. Het resultaat is een mooi oppervlak dat er professioneel uit ziet en daardoor de uitstraling van de woning verbetert.

Elemej hecht veel belang aan voortdurende professionele ontwikkeling en volgt regelmatig opleidingen om zijn vaardigheden verder te verfijnen. Op de foto zie je Elemej in actie tijdens een opleiding over Italiaanse techniek. Deze techniek, die zich in de afgelopen decennia heeft bewezen als een van de beste afwerkmethode. Door gebruik te maken van deze Italiaanse techniek kan Elemej zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking van muren, waardoor de uitstraling van een woning aanzienlijk verbetert. Het resultaat is een prachtig oppervlak dat een professionele uitstraling heeft en bijdraagt aan de esthetiek van elke ruimte.

Errelab

ErreLAB is een Italiaans merk met wereldwijde bekendheid dankzij partners als Covema Vernici en Sivit Industria Chimica. Het bedrijf biedt hoogwaardige microcement coatings op basis van hars voor vloeren en wanden, die duurzamer en vlekbestendiger zijn en de traditionele Italiaanse elegantie en kwaliteitstechniek vertegenwoordigen. Of het nu gaat om winkels, badkamers, terrassen, residentiële woningen of andere ruimtes, ErreLAB heeft de perfecte oplossing. Hun coatings zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke vereisten van elke omgeving.

Rialto-colors

Rialto-colors producten zijn natuurlijke muurverven en pleisters gemaakt van 24 maanden oude magnesium gebluste kalk. Deze unieke samenstelling resulteert in duurzame en esthetisch waardevolle muurafwerkingen. Het uitgebreide gamma biedt diverse looks en afwerkingen. Dankzij traditionele procedures en Italiaanse grondstoffen zijn de Rialto-colors producten geschikt voor klassieke en moderne woningen, ecologische groenbouw en historische restauraties. De meeste producten zijn verpakt in gebruiksklare potten voor hergebruik op meerdere werven. Kies Rialto-kalkproducten voor prachtige, natuurlijke en duurzame muren. 

Naast de natuurlijke muurverven en pleisters biedt Rialto ook beschermende coatings en acrylaat gebonden stucco’s. Deze coatings zorgen voor extra bescherming en duurzaamheid van uw oppervlakken. De acrylaatgebonden stucco’s bieden een breed scala aan decoratieve mogelijkheden en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar bescherming of decoratie, Rialto heeft de juiste oplossing voor uw behoeften.

Galerij

Hoe gaan we bij DLM schilderwerken te werk?

  • Eerste kennismakingsgesprek om het werk te bespreken. 
  • Eerste voorstel uitwerken.
  • Eerste voorstel bespreken.
  • Bijsturen waar nodig. 
  • Moment voor de werken vastleggen. 
  • Prijs bepalen. 
  • Aanvang van de werken. 
  • Uitvoering van de werken. 
  • Oplevering van de werken.