schilderen

Schilderwerken

Binnenschilderwerken

Voor al je binnenschilderwerken moet je bij DLM Schilderwerken zijn. Wij maken gebruik van de beste materialen, beste merken en recentste technieken om zo het beste resultaat aan onze klanten aan te leveren. Een aantal voorbeelden zijn het schilderen van deuren, plafonds, trappen, keukens, badkamers, … Elke schilderopdracht begint met een goede voorbereiding. Hiervoor spreken we eerst persoonlijk met jou, de klant, af om vast te stellen wat jouw noden en wensen zijn. Dan werken we samen een plan uit. Eens dat plan vastligt, begint het werk. Eerst schuren we alles grondig af zodat we een egale oppervlakte hebben om op te schilderen. Eens het schilderwerk is afgerond, zetten we er een nog een laag primer op. Doorheen heel het proces vragen we telkens voor feedback om zo het gewenste schilderwerk aan te leveren. Heb je interesse? Vraag dan nu je gepersonaliseerde offerte aan.

binnenmuren schilderen

Buitenschilderwerken

Ook voor buitenschilderwerken moet je bij DLM Schilderwerken zijn. Waar bij buitenschilderwerken rekening moet mee gehouden worden, zijn de seizoenen. Niet alle werken kunnen op elk moment van het jaar uitgevoerd worden. Daarom is het van cruciaal belang om op voorhand goed samen te zitten en het geschikte moment te kiezen zodat we de werken om de meest kwalitatieve manier kunnen uitvoeren. Eens dat is vastgesteld, kan het werk beginnen. Eerst schuren we alles grondig af zodat we een egale oppervlakte hebben om op te schilderen. Eens het schilderwerk is afgerond, zetten we er een nog een laag primer op. Ook hier vragen we doorheen heel het schilderproces voor feedback zodat we het gewenste resultaat kunnen aanleveren. Het type buitenschilderwerken waarvoor je bij ons terecht kan, zijn zeer gevarieerd. Het kan bijvoorbeeld gaan over gevels, houten ramen, deuren, terrassen, …  Heb je interesse? Vraag dan nu je gepersonaliseerde offerte aan.

schilderen buitenconstructie

Speciale technieken

Door de jaren heen is onze schilder erin geslaagd veel speciale technieken onder de knie te krijgen. Je kan dus niet enkel voor de algemene schilderwerken bij ons terecht maar ook voor specialere dingen zoals borsteltechnieken, … Aangezien onze kennis over speciale technieken zeer breed is, raden we aan om contact op te nemen als je specifieke technieken toepassen in je woning. Op deze manier kunnen we samen bekijken wat mogelijk is en proberen we zo jouw droom schilderwerk te realiseren.

techniek

Galerij

Hoe gaan we bij DLM schilderwerken te werk?

  • Eerste kennismakingsgesprek om het werk te bespreken. 
  • Eerste voorstel uitwerken.
  • Eerste voorstel bespreken.
  • Bijsturen waar nodig. 
  • Moment voor de werken vastleggen. 
  • Prijs bepalen. 
  • Aanvang van de werken. 
  • Uitvoering van de werken. 
  • Oplevering van de werken.