schilderen

Schilder in Arendonk

DLM de schilder die jij zoekt in Arendonk! 

DLM Schilderwerken is dé schilder die je zoekt in de provincies Antwerpen en Limburg! Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij jouw betrouwbare partner voor al jouw schilderklussen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij staan voor je klaar met een klantvriendelijke aanpak en een persoonlijke benadering.

DLM Schilderwerken is gespecialiseerd in diverse schildertechnieken en staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Of je nu de binnenmuren of buitenmuren van je woning een nieuw kleurtje wilt geven, je keuken een frisse verflaag nodig heeft, of je ramen professioneel wilt laten schilderen, bij DLM Schilderwerken ben je aan het juiste adres.

Meer dan 20jaar ervaring

Klantvriendelijkheid

Persoonlijke aanpak

Voor al je schilderwerken in Arendonk

Wil je de buitenmuren van je woning in een nieuw kleurtje? Een nieuwe laag verf over je keuken? Heb je een plafond dat moet geschilderd worden? Je kan voor al deze werken terecht bij DLM schilderwerken. We zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei verschillende schildertechnieken.

binnenmuren schilderen

Voor al je behangwerken in Arendonk

Naast schilderwerken bieden wij ook expertise op het gebied van behangwerken en Gyproc-werken. Of het nu gaat om het behangen van muren of plafonds, wij hebben een uitgebreid assortiment behangpapieren om aan al jouw wensen te voldoen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elk project nauwgezet wordt opgevolgd, van begin tot eind.

elemej dlm schilderwerken

Galerij

Hoe gaan we bij DLM schilderwerken te werk?

Bij DLM Schilderwerken hanteren we een duidelijke werkwijze om ervoor te zorgen dat jouw project vlekkeloos verloopt. Na een eerste kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken, werken we een voorstel uit dat we vervolgens samen met jou doornemen. Indien nodig stellen we dit voorstel bij, totdat het volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Vervolgens plannen we samen een geschikt moment in voor de uitvoering van de werken en bepalen we de prijs. Pas wanneer alles naar wens is, gaan we van start met de daadwerkelijke uitvoering van de werken. Na afloop zorgen we voor een nauwkeurige oplevering, zodat jij kunt genieten van het prachtige resultaat.

Meer dan 20 jaar ervaring, dit zeggen onze klanten